Reparatii radiatoare aluminiu

RADIATOARE BRASOV - REPARATII RADIATOARE BRASOV - EXECUTII RADIATOARE BRASOV

Copyright © All rights reserved. S.C.  Conrad Termic  S.R.L. 2016

Radiator buldoexcavator Brasov

Pentru informatii suplimentare

contactati-ne la sediul nostru:SC CONRAD TERMIC SRL

Jud. Brasov, Mun Brasov

Sos.Cristianului nr.6

Tel:     +40.374.068.581     

Mobil: +40.740.200.525

radiator@conradtermic.ro    

conradtermic@yahoo.com

www.conradtermic.ro

In cazul in care distanta fata de Brasov, constituie o problema pentru Dvs. va informam ca firma noastra primeste si livreaza comenzile oriunde in tara si prin curier rapid.

                    Termeni si conditii

Toate informatiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate in exclusivitate de  

SC Conrad Termic SRL.
Folosirea oricarui text, imagine, material sau fisier din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al Conrad Termic este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor.


CONTACTEAZA-NE, VREM SA TE AJUTAM!


Suntem aici, incantati sa te ajutam. Muncim de 10 ani la Conrad Termic si nimic nu e mai important decat interesul tau, adica TU, clientul nostru, sa fi multumit de calitatea ridicata a produselor noastre.

RADIATOARE BRASOV - REPARATII RADIATOARE BRASOV - EXECUTII RADIATOARE BRASOV - REPARATII RADIATOARE UTILAJE INDUSTRIALE SI AGRICOLE

Acest tip de schimbator de caldura, este destinat in principal racirii uleiului cu apa si este utilizat in general la racirea uleiului de la motor sau de transmisie, atat la aplicatii auto, industriale cat si pentru off-road . Solutia constructiva asigura rezistenta la presiuni de lucru ridicate, dar si la solicitari statice si dinamice . Termoflotul pentru racire ulei este construit dintr-o carcasa cilindrica din otel la exterior si la interior, dintr-un corp de racire format din tevi de cupru .


La capetele cilindrului sunt montate doua capace, din fonta sau aluminiu. Carcasele se pot executa cu o lungime cuprinsa intre 250 si 2000 mm si diametru de la 60 la 200 mm. Presiunea de lucru maxima este de 12 bari, iar temperatura fluidelor pana la 120 de grade Celsius. Debitul de ulei este cuprins intre 20 l/min si 800 l/min, in functie de dimensiunile termoflotului.


Cunoscand cei trei parametrii, va putem sfatui in alegerea corecta a schimbatorului de caldura, care se adapteaza cel mai bine regimului de functionare al utilajului Dvs.

Datorita controlului riguros al procesului de productie, al calitatii superioare a materialelor folosite, dar si a tehnologiei de varf de care dispunem, SC CONRAD TERMIC S.R.L acorda o garantie de 12 luni pentru toate produsele sale, cu respectarea conditiilor de exploatare specifice fiecarui reper .

RACITOR DE ULEI CU APA - TERMOFLOT ULEI

Un alt tip de schimbator termic, este retarderul hidraulic, un schimbator de caldura confectionat din placi brazate, care este foarte rezistent la presiuni mari si temperaturi ridicate in exploatare.

Putem confectiona acest racitor ulei-apa, aproape in orice configuratie, atat din aluminiu cat si din otel inoxidabil.Pentru a va face o oferta de pret si a va comunica disponibilitatea realizarii produsului, avem nevoie de o poza cu schimbatorul utilajului Dvs. si cotele de gabarit ale racitorului.

Datorita controlului riguros al procesului de productie, a calitatii superioare al materialelor folosite, dar si a tehnologiei de varf de care dispunem, SC CONRAD TERMIC S.R.L Brasov, acorda o garantie de 24 de luni pentru toate produsele sale de serie, cu respectarea conditiilor de exploatare specifice fiecarui reper.

RETARDER HIDRAULIC

TERMOFLOT ULEI/APA

RETARDER HIDRAULIC

Schimbatoare de caldura sau racitoare de ulei cu apa, construite din tevi de cupru sau din placi de aluminiu brazate.

Racitor de ulei Brasov Racitor ulei hidraulic pentru masina de injectat Reparam termofloturi Brasov Racitoare ulei Brasov Racitor ulei utilaj forestier Racitor ulei buldoexcavator Racitor ulei incarcator frontal Racitor ulei macara Racitor ulei masini unelte Racitor ulei grup hidraulic Racitor ulei utilaj agricol Racitor ulei autogreder Retarder hidraulic la comanda Reparatii retardere de ulei Reparatii racitoare ulei Brasov 2 Reparatii racitor ulei buldoexcavator Retarder hidraulic utilaj forestier Reparatii termoflot Komatsu Racitor ulei Komatsu Termoflot ulei Komatsu

Oferta de pret

Reparatii radiatoare Brasov

Reparatii radiatoare Brasov

Oferta de pret